Διόνυσος ▲ Dog In Style #live

▶ ▷ Διόνυσος
https://www.facebook.com/dionysosrockband.gr/

Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ δημιουργήθηκαν στο Κερατσίνι στις αρχές του ’90. Υιοθέτησαν αμέσως την ονομασία Διόνυσος επηρεασμένοι από τις πρώτες σκέψεις του Morrison γύρω από το Dionysos, πριν καταλήξει στο The Doors αλλά κυρίως για την τρέλα, και την μανία που απορρέει από την λατρεία του Διόνυσου, προσπαθώντας να την κάνουν πραγματικότητα μέσω της μουσικής τους. Στα τέλη της δεκαετίας του 90 και έπειτα από μία αυτοσχέδια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Κρυστάλλινα Φτερά» και δύο χρόνια αργότερα κυκλοφορούν και τον δεύτερο τους δίσκο με τίτλο «Στην Άκρη Της Πόλης». Τον Φεβρουάριο του 2004 κυκλοφορούν τον τρίτο τους δίσκο με τίτλο «Από Άκρη Σε Άκρη». Τέλος του 2013 κυκλοφορεί ο τέταρτος προσωπικός τους δίσκος υπό τον τίτλο “Η γη είναι επίπεδη”.
Τον Νοέμβριο του 2017 κυκλοφορούν την πέμπτη προσωπική τους δισκογραφική δουλειά ένα mini Ep με τίτλο “Παράπλευρες Απώλειες”

Μακριά από λαικοpop ψευτοεντεχνισμούς, με αυτούσιο άτεχνο καθαρό rock ήχο να τους χαρακτηρίζει, γνωστοί για την λυρικότητα του στίχου τους, την δυναμική τους σκηνική παρουσία, αλλά και τα σκληροπυρηνικά τους live οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ, εκσφενδονίζουν rock ‘n’ roll μελωδίες που σε μαγνητίζουν.
“ΤΟ ΡΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ”

▶ ▷ Dogs In Style
https://www.facebook.com/doginstyle1312/

Οι Dog in style, είναι μία δυναμική μπάντα, που δημιουργήθηκε το 2014. Το 2018 κυκλοφορούν το πρώτο τους EP, με τίτλο «Προσοχή τα Μπαντιλίκια». Πρόκειται για ένα συγκρότημα ελληνόφωνο, που δεν κατηγοριοποιείται μουσικά… Είναι μια φάση από μόνο του!

DOORS OPEΝ AT 21.30 | DAMAGE 9e beer|wine Incl.
═════════════════════════
ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 9 | ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | 210 2832390
JOIN US @remedylivestage

Public Transit
ΗΣΑΠ: 250μ. από τον Σταθμό ΗΣΑΠ Νέο Ηράκλειο
ΟΑΣΑ: 500 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ, Στάση Γραμμής Α8, κάθε μία ώρα, από 24:30 έως 04:30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *