Οι γειτονίες τραγουδάνε ακόμη vol.5

1η Σεπτεμβρίου – 12 Οκτωβρίου 2019

Οι γειτονίες τραγουδάνε ακόμη vol.5

Ήταν 2015 όταν μια παρέα ανθρώπων από το Αιγάλεω πήρε την πρωτοβουλία να κάνει ένα βήμα τουλάχιστον από τα λόγια προς την πράξη. Τώρα, 2019, ετοιμαζόμαστε ξανά για την φετινή μας προσπάθεια με άλλη “σύνθεσή” αλλά με το ίδιο, αν όχι περισσότερο, μεράκι για αυτή την πρωτοβουλία. Πλέον η γειτονιά μας μεγάλωσε και παρέες από άλλες περιοχές παλεύουν μαζί μας… Δεν εκπροσωπούμε καμία Μ.Κ.Ο, δεν μας σιγοντάρει κανένα πολιτικό κόμμα ή κίνημα, δεν παίρνουμε κανενός είδους χορηγία ή επιδότηση είναι απλά άνθρωπος για άνθρωπό.

Το λίγο μας απέναντι στο καθόλου… Έτσι λοιπόν για 5η χρονιά και για κάτι παραπάνω από μήνα συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας και καθαριστικά σπιτιού και σώματος τα όποια και θα μοιραστούν στα παιδικά χωριά S.O.S Βάρης, στην κοινωνική κουζίνα “Ο άλλος Άνθρωπος” και σε οικογένειες συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη…… Όποιος όποια δεν μπορεί να δώσει το παρών στις βραδιές που θα διοργανωθούν αλλά θέλει να στηρίξει την ενέργεια μπορεί να επικοινωνήσει με την σελίδα μας στο Facebook για να μάθει τον τρόπο που μπορεί να προσφέρει στην φετινή μας δράση….. Αυτό που ζητάμε όπως κάθε χρονιά από όλους και όλες εσάς είναι να ενεργοποιήσετε όσα περισσότερα μυαλά μπορείτε.Να σκεφτούμε ότι με το κόστος που έχει ένας καφές μπορούμε να εξασφαλίσουμε το φαγητό μιας τετραμελής οικογένειας για δύο μέρες… Τόσο κατά την διάρκεια αλλά και μετά την λήξη θα υπάρχει στην σελίδα αναλυτική ενημέρωση για όλους όσους σταθούν στο πλευρό μας, για όσα θα ζήσουμε παρέα αυτές τις μέρες και φυσικά μετά την λήξη θα αναρτηθεί αναλυτικός απολογισμός για το τι θα καταφέρουμε φέτος…. Αλληλεγγύη το φάρμακο για την ξεφτίλα!

Η λίστα των αγαθών που θα συγκεντρώσουμε είναι η εξής: 1.Ζυμαρικά, 2.Όσπρια, 3.Πελτέδες ντομάτας 4.Λάδι, 5.Κονσέρβες, 6.Αλάτι-Ζάχαρη και μπαχαρικά, 7.Δημητριακά 8.Καφές, 9.Μπισκότα,Κρουασάν, 10.Μαρμελάδα, 11.Αλέυρι και γενικότερα τρόφιμα μακράς διαρκείας…. 12.Χλωρίνες, 13.Καθαριστικά πατώματος, Τζαμιών, Πολυκαθαριστικά, 14.Καθαριστικά πιάτων, 15.Χαρτιά κουζίνας, Υγείας, Χαρτοπετσέτες, Χαρτομάντηλα, Μωρομάντηλα, 16.Σαμπουαν,Αφρόλουτρα, 17.Οδοντοκρεμα, Οδοντόβουρτσα, Για τις βραδιές που έχουμε κανονίσει και για όλες τις πληροφορίες θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση στην σελίδα.

https://www.facebook.com/events/508268656414124/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *